bedrijfsgegevens

Kamer van Koophandel
Amsterdam 34267039

btw-nummer
NL002083367B64

Bank
NL47INGB0003075044

Algemene voorwaarden

Algemeen

Tenzij anders vermeld zijn alle items originele koper- of staalplaatgravures of houtsneden, gepubliceerd op of nabij de aangegeven datum. De kleur is met de hand, tenzij anders vermeld. De uitdrukking "hedendaagse kleur" betekent dat het item gekleurd was op of rond het moment van publicatie. Er worden geen andere representaties met betrekking tot kleur gemaakt. De afmetingen worden weergegeven in centimeters, hoogte x breedte, exclusief marges. Elk item verkeert in goede staat, hoewel sommige de gebruikelijke kleine onvolkomenheden vertonen als gevolg van gebruik en leeftijd. Er is zorgvuldigheid betracht bij het constateren van ernstige gebreken. Alle artikelen worden aangeboden onder voorbehoud van voorafgaande verkoop en blijven eigendom van Antiquariaat De Vries & De Vries totdat de volledige betaling is ontvangen. Prijzen, vermeld in Euro's, zijn inclusief verzendkosten voor Nederland en Europa. Voor alle andere landen graag informeren.

Voorwaarde

Het beschrijven van de staat van een kaart of afdruk is zeer subjectief. Dat gezegd hebbende, hebben we hieronder een korte methode geschetst die we gebruiken om een ​​consistente manier te bieden om de staat van alle kaarten en afdrukken te beoordelen. Ook al zijn alle kaarten in een redelijke staat om te verzamelen, wordt informatie over de staat van de kaart en vooral gebreken vermeld. Waar gebreken worden opgemerkt, worden daaropvolgende reparaties vermeld.

Zeer fijn - De hoogste classificatie die wordt gebruikt. Deze kaarten of prints zijn schoon en helder met een sterk kaartbeeld.
Fijn - Deze kaarten of afdrukken hebben over het algemeen een helder, scherp beeld. De papierkwaliteit en de margegrootte kunnen enigszins variëren. Deze kaarten kunnen enkele kleine gebreken vertonen (wormgaten, kleine ouderdomsverkleuring, kleine middenvouw of andere scheidingen die geen invloed hebben op het kaartbeeld), vaak afhankelijk van de afdrukdatum.
Zeer goed - Geen noemenswaardige onvolkomenheden. Gebreken en reparaties worden genoteerd.
Goed - Merkbare onvolkomenheden, maar nog steeds in een verzamelwaardige staat. Er wordt melding gemaakt van foxing, zwak kaartbeeld en/of lange scheidingen.

Betalingsvoorwaarden

Wij accepteren Paypal, Ideal, bankoverschrijvingen en alle gangbare creditcards. De kosten verbonden aan internationale bankoverschrijvingen zijn volledig voor rekening van de koper.

Veiligheidsbeleid

Deze webshop wordt verzorgd door Shopify.

Uw betalings- en persoonlijke gegevens zijn altijd veilig. Alle online betalingen worden verwerkt en beheerd door PayPal Inc. PayPal codeert alle persoonlijke informatie, inclusief creditcardnummer, naam en adres, zodat deze niet via internet kan worden gelezen.

Verzend informatie

Wij verzenden pakketten wereldwijd met DHL, DPD of TNT. Alle bestellingen worden de volgende werkdag verzonden. Wanneer u een artikel bestelt, ontvangt u een automatisch gegenereerde bevestigingsmail, waarin wordt bevestigd dat uw bestelling door onze e-mailserver is verwerkt. Wij sturen u een schriftelijke bevestiging dat uw bestelling op voorraad is en is verzonden. Aarzel niet om ons te e-mailen of te bellen als u nog andere vragen heeft.

Verzending van bestelde artikel[en] is voor risico van de koper. Op verzoek van de koper kan een verzekerde verzending verzorgd worden. Vraag gerust een offerte aan.

Verpakking

We hebben verschillende verzendmethoden, afhankelijk van het artikel. Kaarten worden doorgaans plat of in op maat gemaakte verpakkingsbuizen verzonden.

TERUGSTUURBELEID

Alle aankopen kunnen om welke reden dan ook binnen 7 dagen na ontvangst van het artikel worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling, exclusief verzendkosten. Artikelen moeten aangetekend of per koerier worden geretourneerd in dezelfde staat als toen het artikel de galerie verliet.

Als u een artikel wilt retourneren, volgt u deze instructies:

  1. Bel of e-mail ons een bericht dat u van plan bent een gekocht artikel te retourneren. Hoewel het niet vereist is dat u ons een reden voor de retourzending opgeeft, stellen wij een toelichting altijd op prijs.
  2. Geretourneerde artikelen moeten vóór verzending goed worden beveiligd en verpakt.
  3. Teruggezonden artikelen dienen aangetekend of per koerier teruggestuurd te worden in dezelfde staat als toen het artikel de galerie verliet en voldoende verzekerd.
  4. Normaal gesproken geven we restituties uit binnen 2 werkdagen na ontvangst van een geretourneerd artikel.

Als een koper om welke reden dan ook niet tevreden is, kan hij een artikel retourneren tegen volledige terugbetaling van de aankoopprijs, op voorwaarde dat het binnen tien (10) dagen op kosten van de koper wordt teruggestuurd, op de juiste manier verpakt, volledig verzekerd en in de juiste staat wordt geretourneerd. dezelfde staat als bij ontvangst door de koper. Als u een kaart aan ons wilt retourneren, neem dan eerst contact met ons op over de verzendgegevens.

Privacy, cookies & disclaimer

SECTIE 1 - WAT DOEN WIJ MET UW GEGEVENS?

Wanneer u iets in onze winkel koopt, verzamelen wij, als onderdeel van het koop- en verkoopproces, de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt, zoals uw naam, adres en e-mailadres.
Wanneer u door onze winkel bladert, ontvangen we ook automatisch het internetprotocol (IP)-adres van uw computer om ons informatie te verstrekken die ons helpt meer te weten te komen over uw browser en besturingssysteem.
E-mailmarketing (indien van toepassing): Met uw toestemming kunnen we u e-mails sturen over onze winkel, nieuwe producten en andere updates.

DEEL 2 - TOESTEMMING

Hoe krijg je mijn toestemming?
Wanneer u ons persoonlijke gegevens verstrekt om een ​​transactie te voltooien, uw creditcard te verifiëren, een bestelling te plaatsen, een levering te regelen of een aankoop te retourneren, impliceren wij dat u ermee instemt dat wij deze uitsluitend voor die specifieke reden verzamelen en gebruiken.
Als we om een ​​secundaire reden, zoals marketing, om uw persoonlijke gegevens vragen, zullen we u rechtstreeks om uw uitdrukkelijke toestemming vragen, of u de mogelijkheid bieden om nee te zeggen.

Hoe trek ik mijn toestemming in?
Als u na uw aanmelding van gedachten verandert, kunt u op elk gewenst moment uw toestemming intrekken om contact met u op te nemen voor het verder verzamelen, gebruiken of openbaar maken van uw gegevens door contact met ons op te nemen via pieter@devriesendevries.nl of door ons een e-mail te sturen bij:
Antiquariaat De Vries & De Vries
Damstraat 19 Haarlem NL 2011 HA

SECTIE 3 - BEKENDMAKING

We kunnen uw persoonlijke gegevens openbaar maken als we daartoe wettelijk verplicht zijn of als u onze Servicevoorwaarden schendt.

DEEL 4 - WINKELEN

Onze winkel wordt gehost op Shopify Inc. Zij bieden ons het online e-commerceplatform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen.
Uw gegevens worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Shopify-applicatie van Shopify. Ze slaan uw gegevens op een beveiligde server achter een firewall op.

Betaling:
Als u een directe betalingsgateway kiest om uw aankoop te voltooien, slaat Shopify uw creditcardgegevens op. Het wordt gecodeerd via de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Uw aankooptransactiegegevens worden slechts zolang bewaard als nodig is om uw aankooptransactie te voltooien. Nadat dat is voltooid, worden uw aankooptransactiegegevens verwijderd.
Alle directe betalingsgateways voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover.
PCI-DSS-vereisten helpen de veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn dienstverleners te garanderen.
Voor meer inzicht kunt u ook de Servicevoorwaarden van Shopify (https://www.shopify.com/legal/terms) of de Privacyverklaring (https://www.shopify.com/legal/privacy) lezen.

SECTIE 5 - DIENSTEN VAN DERDEN

Over het algemeen zullen de door ons gebruikte externe leveranciers uw gegevens alleen verzamelen, gebruiken en openbaar maken voor zover dat nodig is om hen in staat te stellen de diensten uit te voeren die zij aan ons leveren.
Bepaalde externe dienstverleners, zoals betalingsgateways en andere verwerkers van betalingstransacties, hebben echter hun eigen privacybeleid met betrekking tot de informatie die wij aan hen moeten verstrekken voor uw aankoopgerelateerde transacties.
Voor deze providers raden wij u aan hun privacybeleid te lezen, zodat u begrijpt op welke manier uw persoonlijke gegevens door deze providers worden verwerkt.
Houd er in het bijzonder rekening mee dat bepaalde aanbieders zich in een ander rechtsgebied kunnen bevinden of faciliteiten kunnen hebben dan u of wij. Als u er dus voor kiest om door te gaan met een transactie waarbij de diensten van een externe dienstverlener betrokken zijn, kunnen uw gegevens onderworpen zijn aan de wetten van de jurisdictie(s) waarin die dienstverlener of zijn faciliteiten zich bevinden.
Als u zich bijvoorbeeld in Canada bevindt en uw transactie wordt verwerkt door een betalingsgateway in de Verenigde Staten, kunnen uw persoonlijke gegevens die worden gebruikt bij het voltooien van die transactie openbaar worden gemaakt op grond van de Amerikaanse wetgeving, waaronder de Patriot Act.
Zodra u de website van onze winkel verlaat of wordt doorgestuurd naar een website of applicatie van een derde partij, valt u niet langer onder dit Privacybeleid of de Servicevoorwaarden van onze website.

Koppelingen
Wanneer u op links in onze winkel klikt, kunnen deze u wegleiden van onze site. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van andere sites en raden u aan hun privacyverklaringen te lezen.
Google-analyses:
Onze winkel maakt gebruik van Google Analytics om ons te helpen meer te weten te komen over wie onze site bezoekt en welke pagina's worden bekeken

SECTIE 6 - VEILIGHEID

Om uw persoonlijke gegevens te beschermen, nemen wij redelijke voorzorgsmaatregelen en volgen wij de beste praktijken uit de branche om ervoor te zorgen dat deze niet op ongepaste wijze verloren gaan, worden misbruikt, geopend, openbaar gemaakt, gewijzigd of vernietigd.
Als u ons uw creditcardgegevens verstrekt, worden de gegevens gecodeerd met behulp van Secure Socket Layer-technologie (SSL) en opgeslagen met een AES-256-codering. Hoewel geen enkele transmissiemethode via internet of elektronische opslag 100% veilig is, volgen we alle PCI-DSS-vereisten en implementeren we aanvullende algemeen aanvaarde industriestandaarden.

SECTIE 7 - COOKIES

Hier is een lijst met cookies die wij gebruiken. We hebben ze hier vermeld, zodat u kunt kiezen of u zich wilt afmelden voor cookies of niet.
_session_id, uniek token, sessiegebonden, Hiermee kan Shopify informatie over uw sessie opslaan (verwijzer, landingspagina, enz.).
_shopify_visit, geen gegevens bewaard, Blijft 30 minuten bestaan ​​vanaf het laatste bezoek, Gebruikt door de interne statistiekentracker van onze websiteprovider om het aantal bezoeken vast te leggen
_shopify_uniq, geen gegevens bewaard, vervalt om middernacht (ten opzichte van de bezoeker) van de volgende dag, telt het aantal bezoeken aan een winkel door een enkele klant.
winkelwagen, uniek token, 2 weken persistent, slaat informatie op over de inhoud van uw winkelwagen.
_secure_session_id, uniek token, sessiegebonden
storefront_digest, uniek token, onbepaald Als de winkel een wachtwoord heeft, wordt dit gebruikt om te bepalen of de huidige bezoeker toegang heeft.
PREF, persistent voor een zeer korte periode, ingesteld door Google en houdt bij wie de winkel bezoekt en vanwaar

SECTIE 8 - LEEFTIJD VAN TOESTEMMING

Door deze site te gebruiken, verklaart u dat u ten minste meerderjarig bent in de staat of provincie waar u woont, of dat u meerderjarig bent in de staat of provincie waar u woont, en dat u ons uw toestemming hebt gegeven om een ​​van de volgende zaken toe te staan: uw minderjarige gezinsleden om deze site te gebruiken.

SECTIE 9 - WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACYBELEID

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht zodra ze op de website worden geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier laten weten dat het is bijgewerkt, zodat u op de hoogte bent van welke informatie we verzamelen, hoe we deze gebruiken en onder welke omstandigheden we, indien van toepassing, deze gebruiken en/of openbaar maken. Het.
Als onze winkel wordt overgenomen of samengevoegd met een ander bedrijf, kunnen uw gegevens worden overgedragen aan de nieuwe eigenaren, zodat we producten aan u kunnen blijven verkopen.

VRAGEN EN CONTACTGEGEVENS

Als u: de persoonlijke informatie die wij over u hebben wilt inzien, corrigeren, wijzigen of verwijderen, een klacht wilt indienen of gewoon meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen via pieter@devriesendevries.nl of per post op
Antiquariaat De Vries & De Vries
Damstraat 19 Haarlem NL 2011 HA

Kredieten
Conceptontwikkeling en visuals: www.debeeldmarketeers.com